Защо Дженифър Анистън,  Виктория Бекъм, Хейли Бийбър, Ким Кардашиан и разбира

...
 Защо Дженифър Анистън,  Виктория Бекъм, Хейли Бийбър, Ким Кардашиан и разбира
Коментари Харесай

Марго Роби блести в ролята на “Барби” с козметиката Augustinus Bader

 Защо Дженифър Анистън,  Виктория Бекъм, Хейли Бийбър, Ким Кардашиан и несъмнено, розовото “Барби ” Марго Роби полудяха по козметиката на Augustinus Bader? 

 

Гледайки неостаряващата красота на международните звезди, човек може да си намерения, че въздухът и водата в Холивуд имат чудодейни свойства, поддържащи кожата на обитателките му сочна, блестяща и сияеща от здраве, написа стилният специалист Рейчъл Нюсбаум от сп. InStyle. 

 

Д-р Хаджийска от клиника Derma-Act има по-логично пояснение за преливащата от здраве и благоденствие визия на звездите. 

 

Тайната е симбиозата сред просвета и хубост, които си дават среща в патентования комплекс TFC8 (Trigger Factor Complex) на Augustinus Bader. Той е формиран от естествени аминокиселини, висококачествени витамини и синтезирани молекули, естествено намиращи се в кожата. 

 

Не инцидентно линията стана неотменна част от разкрасителната стратегия, помогнала на Марго Роби да се превъплъти в признака на съвършенството за милиони дами по света - Барби.

 

Вълшебната формула съдържа над 40 дейни съставки и има способността да насочва основни хранителни субстанции и мощни естествени съставни елементи към клетките, създавайки оптимална среда за клетъчно възобновяване. TFC8 трансформира интензивните базови формули в една по-интелигентна, адаптивна грижа за кожата и косата, способна да се оправи с необятен набор проблеми – от фини линии и бръчки, хиперпигментация, целулит, до слаба или повредена коса и редица други недостатъци, провокирани от външни стресови фактори.

 

Продуктите на марката са част от портфолиото на клиника Derma-Act и към този момент станаха обичана бюти рутина на българските звезди и инфлуенсъри като Славена Вътова и Алекс Богданска поради способността им да трансформират, регенират и подмладят кожата и косата. 

 

За четирите години от създаването си, Augustinus Bader печели не една или две, а невижданите 105 награди от бюти промишлеността. Успехът напълно не е инцидентен, а се дължи на големия опит на професор Бадер – повече от 30 години проучвания, нововъведения и клинични изследвания. 

 

В клиники Derma-Act се оферират извънредно освен козметичните артикули, само че и професионалните пакети The Method Face – усъвършенстванa терапия за лице, и The Method Body – процедура за тяло, които се правят единствено в професионални условия. 

 

“При тях продуктите са интегрирани в разточителни бюти ритуали със прецизна поредност и метод на нанасяне, които подсигуряват оптималното им асимилиране от кожата. Чрез активиране на фасцията чрез външни задействания (масаж), се усъвършенстват интелигентните сигнални свойства на TFC8, които предизвикват вродената дарба на дермата да се обновява и регенерира. Резултати са забележими незабавно след терапиите, а изгодите от тях са още по-големи в дълготраен проект ”, коментира доктор Хаджийска от клиника Derma-Act.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР